Το καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη
/
/
Το καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη
RE/MAX Today - το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Το καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Πολλοί επαγγελματίες μπορούν να ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους. Όταν όμως κανείς αναφέρεται στο Real Estate δεν φτάνει μόνο να το δηλώνεις. Μπορείς και να αποδείξεις αφού στην αγορά ακινήτου υπάρχουν νούμερα και αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές.

Η RE/MAX Today έχει επομένως κάθε δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι διαθέτει την ομάδα που «πετάει», την πιο ισχυρή και ικανή ομάδα κτηματομεσιτών που ξεχωρίζουν στον τομέα της αγοράς ακινήτων και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη. Ικανότητα, συναδελφικότητα, ηθική και γνώση, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των συνεργατών της RE/MAX Τoday που διατηρεί τις αξίες και τις αρχές της μητρικής, νούμερο 1 παγκοσμίως, κτηματομεσιτικής εταιρείας συμβούλων ακινήτων, της RE/MAX.

Οι αριθμοί μιλούν..

Έπειτα, ο λόγος στους αριθμούς: Πάνω από 100 ακίνητα πωλούνται κάθε χρόνο και μάλιστα σε χρόνο που κατά μέσο όρο αγγίζει τις 52 μέρες. Είναι επομένως λογικό οι ενδιαφερόμενοι πωλητές ή υποψήφιοι αγοραστές ακινήτων στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές να απευθύνονται στη RE/MAX Today αφού είναι σίγουροι ότι θα έχουν την καλύτερη εμπειρία από όλη τη διαδικασία αγοραπωλησίας: Αμεσότητα, υπευθυνότητα, ταχύτητα, κέρδος αλλά και την πολύ σημαντική ηθική και ανθρώπινη στήριξη που προσφέρουν οι συνεργάτες της RE/MAX Today στους πελάτες τους γνωρίζοντας το άγχος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς είτε είναι πωλητής είτε αγοραστής.

Οι καλύτεροι όροι συνεργασίας

Όπως όμως οι πωλητές και οι αγοραστές της Θεσσαλονίκης «αφήνονται» στα χέρια των καλύτερων της αγοράς για να κερδίσουν είτε χρήματα είτε το ακίνητο των ονείρων τους, έτσι και οι επαγγελματίες μεσίτες βρίσκουν στη RE/MAX Today τον κατάλληλο broker/μεσιτικό γραφείο για να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να πετάξουν και εκείνοι ψηλά, όπως ήδη κάνουν οι συνεργάτες του Νο 1 γραφείου στην πρωτεύουσα του Βορρά.

Όσοι εργάζονται ήδη ως μεσίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αναζήτηση του κατάλληλου γραφείου για να συνεργαστούν δεν είναι μία απλή απόφαση. Και οι πιο έμπειροι έχουν ήδη διαπιστώσει ότι όχι μόνο υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των brokers όσον αφορά την κουλτούρα και τον επαγγελματισμό αλλά και στον τρόπο απόδοσης των προμηθειών, τη στάση απέναντι στους καλύτερους και τις προσδοκίες. Στοιχεία που ιδιαίτερα οι νέοι μεσίτες πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη προτού ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στον συναρπαστικό και ταυτόχρονα δύσκολο κλάδο της αγοράς ακινήτων. Σίγουρα η εμπειρία θα σας δείξει τον δρόμο από μόνη της, αλλά γιατί να μην κερδίσετε χρόνο βάζοντας τα κατάλληλα φτερά, φτερά που σίγουρα θα βρείτε στη RE/MAX Today;

Τα στοιχεία μιλούν εξάλλου και πάλι: Οι σύμβουλοι ακινήτων της RE/MAX Today απολαμβάνουν προμήθειες από 50% έως και 80%. Και αυτό, βασίζεται στην αρχή της RE/MΑΧ ότι όλοι οι συνεργάτες πρέπει να απολαμβάνουν δικαιότερη κατανομή από τις προμήθειες.

Έπειτα, η RE/MAX Today δεν επαναπαύεται κάθε φορά στις δάφνες της αλλά φροντίζει να διατηρεί τις κορυφαίες επιδόσεις της. Οι συνεργάτες μας βιώνουν την πραγματική επιχειρηματικότητα όντας κύριοι και κυρίες του εαυτού τους, λειτουργώντας τη δική τους επιχείρηση όπως επιθυμούν. Σε αυτό συμβάλλουν η ευνοϊκή κατανομή προμήθειας, η ευελιξία να έχουν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής καθώς και τη δυνατότητα να ελέγχουν το εισόδημά τους που με τόσο κόπο απέκτησαν.

 

Η βάση της επιτυχίας μας

Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο έχει το κορυφαίο εκπαιδευτικό σύστημα

Αυτή η εξαιρετική διατήρηση της παραγωγικότητας βασίζεται στο κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της RE/MAX, που ονομάζεται RE/MAX Compass και έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει και τον πιο άπειρο συνεργάτη αποτελεσματικό ακόμη και από τις πρώτες εβδομάδες στον χώρο. Επιπλέον στη RE/MAX εφαρμόζεται ένα άριστο σύστημα συνεργασίας όπου όλοι οι νέοι συνεργάτες έχουν τον δικό τους μέντορα, εκείνον που θα είναι στο πλάι τους μέχρι να νιώσουν απόλυτα σίγουροι να μπορούν να αναλάβουν ολόκληρες περιοχές με ακίνητα προς πώληση.

Επιπλέον, στη RE/MAX Today οι συνεργάτες μπορούν να επωφεληθούν και από τα εκπαιδευτικά σύστηματα RE/MAX Accelerate, RE/MAX Business by design και τα RE/MAX Sales Power τα οποία παρέχουν καθοδήγηση για το πώς οι μεσίτες μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί αλλά και πώς να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους.

Πρόσθετο πλεονέκτημα από τις δυνατότητες για εξέλιξη που παρέχει η RE/MAX και κατά συνέπεια και η RE/MAX Today είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για «δημιουργία ομάδας μεσιτών» το οποίο δίνει τις κατάλληλες κατευθύνσεις σε όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε δικό τους μεσιτικό γραφείο διατηρώντας τη συνεργασία με το τρέχον γραφείο ή βοηθώντας τους στην επέκταση του γραφείου τους με νέα ομάδα μεσιτών.

Το κορυφαίο marketing ακινήτων

Πέρα όμως από τα εξαιρετικά σχεδιασμένα προγράμματα εκπαίδευσης, η RE/MAX φημίζεται για τον μοναδικό τρόπο προώθησης της δραστηριότητάς της: Εδώ ο κάθε συνεργάτης θα βρει ένα άριστο, μελετημένο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες υλικό μάρκετινγκ. Ενώ, η RE/MAX Today διαθέτει και εσωτερική ομάδα μάρκετινγκ παρέχοντας πρόσθετη υποστήριξη στους συνεργάτες της.

Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη έχει το καλύτερο περιβάλλον εργασίας

Το ιδανικό περιβάλλον εργασίας

Ακόμη, το σύστημα αναγνώρισης της αξίας των μεσιτών υπερέχει στη RE/MAX αφού πραγματικά ενδιαφέρεται για τους συνεργάτες της και κυρίως για την προσωπική τους ευτυχία και ευημερία. Αλληλένδετη με την προσωπική ικανοποίηση και τα επιπλέον κίνητρα που απολαμβάνει κανείς μέσα από την αναγνώριση της δουλειάς του είναι και η κουλτούρα που επικρατεί σε ένα μεσιτικό γραφείο. Πράγματι, οι σχέσεις μεταξύ των συνεργατών είναι ύψιστης σημασίας για την τήρηση της παραγωγικότητας και μιας πλήρως ικανοποιητικής επαγγελματικής ζωής.

Στη RE/MAX Today οι συνεργάτες αναπτύσσουν αληθινές σχέσεις βασισμένες στον σεβασμό και την αλληλοβοήθεια, χωρίς συγκρούσεις και αθέμιτο ανταγωνισμό. Και αυτό επιτυγχάνεται πολύ απλά μέσα από τη διεξαγωγή τακτικών εκδηλώσεων που ενθαρρύνουν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συνεργατών και την ενίσχυση της συναδελφικότητας που μόνο σε μεγαλύτερη επιτυχία μπορούν να οδηγήσουν.

Γίνετε καλύτερος με το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Μη χάνετε άλλο χρόνο αν θέλετε να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας ως μεσίτες και κυρίως μη χάνετε στιγμές από την καθημερινότητά σας μέσα από αναβολές που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Βρείτε το κατάλληλο γραφείο για να πετύχετε ως σύμβουλος ακινήτων επωφελούμενοι από τους εκπληκτικούς πυλώνες και θεμελιώδεις αρχές της RE/MAX. Αν μάλιστα θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στη Θεσσαλονίκη, στη RE/MAX Today δεν θα πετύχετε απλώς, αλλά θα πετάξετε στην κορυφή της αγοράς ακινήτων.

 

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να μπορούμε να σε καλέσουμε. 

    Share this post

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.