Πώς θα Eπιβιώσετε τον Πρώτο Χρόνο ως Μεσίτες
/
/
Πώς θα Eπιβιώσετε τον Πρώτο Χρόνο ως Μεσίτες

Πώς θα Eπιβιώσετε τον Πρώτο Χρόνο ως Μεσίτες

Οι top agents της RE/MAX Today σας συμβουλεύουν τι πρέπει να κάνετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια της πρώτης χρονιάς στο επάγγελμα και να επιτύχετε στο μέλλον.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έχουν οι νέοι μεσίτες είναι: «Πόσα χρήματα θα βγάλω τον πρώτο μου χρόνο στο επάγγελμα;». Και για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, πρέπει να καταλάβετε τον τρόπο που οι κτηματομεσίτες κερδίζουν χρήματα. Για την ακρίβεια, το πόσες προμήθειες θα πάρετε την πρώτη σας χρονιά ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας θα εξαρτηθεί πλήρως από εσάς.

Για να σας βοηθήσουμε, ζητήσαμε από δύο ιδιαίτερα έμπειρους και επιτυχημένους μεσίτες του γραφείου μας να θυμηθούν τον πρώτο χρόνο στο επάγγελμα και να σας προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους για το πώς μπορείτε και εσείς να χτίσετε την επιχείρησή σας όταν ξεκινάτε.

Αρθούρος Εριτσιάν

«Η επιτυχία βασίζεται σε έναν συνδυασμό πολλών πραγμάτων που κάνει κανείς σε σταθερήβάση. Είναι γνωστό ότι οι κτηματομεσίτες χρειάζεται να αναλάβουν πολλαπλούς ρόλους και κάνουν δουλειές που δεν είναι πάντα αναμενόμενο ότι εμπίπτουν στο αντικείμενό τους. Επομένως, το να συμβουλέψω κάποιον για το πώς θα αντιμετωπίσει τον πρώτο καιρό στο επάγγελμα είναι ύψιστης σημασίας καθώς πρέπει να αντιληφθούμε ότι, όχι μόνο τον πρώτο χρόνο, αλλά κάθε μέρα της δραστηριότητάς μας στο realestateθα χρειαστεί να αναλάβουμε πολλαπλούς ρόλους. Έπειτα από πέντε χρόνια εργασίας στον χώρο, η νούμερο ένα συμβουλή μου επομένως, είναι η εξής:

Ξεχάστε την πώληση και αρχίστε να νοιάζεστε για τους ανθρώπους. Και εξηγώ: Στους ανθρώπους αρέσει να συναλλάσσονται με ανθρώπους που μπορούν να δείξουν ότι νοιάζονται πραγματικά για αυτούς. Ζούμε σε πολυάσχολους καιρούς και τείνουμε να εξορθολογήσουμε πολλές εργασίες για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Το να παραμένουμε σε επαφή με τους πελάτες μας και να τους στηρίζουμε ανά πάσα στιγμή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα τεχνολογικό εργαλεία ή από άλλο άτομο. Και αυτό, οι άνθρωποι πάντα το εκτιμούν. Εάν επομένως θέλετε οι πελάτες σας να παραμείνουν και εκείνοι πιστοί σε εσάς αλλά και να σας υποστηρίζουν στο μέλλον, θα πρέπει να είστε πάντα πρόθυμοι να τους δείχνετε ότι νοιάζεστε».

Ντενίζ Κασάπη

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι σχετικά με την ακίνητη περιουσία είναι το εξής:Το να είσαι μεσίτης δεν είναι καριέρα. Μεσίτης σημαίνει επιχείρηση. Ναι, όταν αποφασίζετε να γίνετε μεσίτης ουσιαστικά γίνεστε επιχειρηματίας. Και αυτό διαφέρει πολύ από κάποιον που έχει απλώς μια συγκεκριμένη εργασία με συγκεκριμένο ωράριο, μισθό και παροχές.

Με λίγα λόγια, κτηματομεσίτης σημαίνει: α) Ιδιοκτήτης επιχείρησης και β) Απόκτηση δυνητικών πελατών. Δεδομένου ότι αυτά είναι τα δύο βασικά στοιχεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε στην αγορά ακινήτων:

1) Κατανοήστε πόσοι υποψήφιοι πελάτες ισοδυναμούν με τους οικονομικούς σας στόχουςΑυτό σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε πόσο εισόδημα θέλετε να έχετε. Και για να έχετε το εισόδημα αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε πόσοι πελάτες ισοδυναμούν με τον στόχο σας. Αυτό που θα καταλάβετε αμέσως είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε το επιθυμητό εισόδημά σας. Μην κάνετε εικασίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο μέσος μεσίτης θα φοβάται την αποτυχία ή θα επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις σε μία συμφωνία. Μην είστε ένας τέτοιος μεσίτης. Χρησιμοποιήστε το νόμο των μέσων όρων προς όφελός σας και κατανοήστε ότι εάν δημιουργήσετε αρκετούς δυνητικούς πελάτες, το εισόδημα θα ακολουθήσει την αυξητική τάση.

2) Ποσοτικοποιήστε τις πηγές δυνητικών πελατών σας. Θέστε μια στρατηγική για το πώς και από πού μπορείτε να αυξήσετε την πελατεία σας. Μέσα από το internet; Μέσα από τις συστάσεις από άλλους ευχαριστημένους πελάτες; Μέσα από το καλό marketing; Δείτε τις δυνατότητες που έχετε και καταστρώστε σχέδιο αύξησης του πελατολογίου.

3) Για άλλη μια φορά, πρέπει να τονιστεί ότι το να είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης ακινήτων είναι δραματικά διαφορετικό από το να έχεις ένα οποιοδήποτε επάγγελμα.

Αυτό σημαίνει:

* Όταν υπάρχουν προβλήματα, ο κόσμος σας καλεί. Δεν έχει σημασία η ώρα της ημέρας. Αυτό ισχύει για τον πρώτο χρόνο μέχρι να προσλάβετε άτομα για να απαντήσουν σε αυτές τις κλήσεις για εσάς.

* Η επιταγή προμήθειας δεν ισούται με την αμοιβή που λαμβάνετε στο σπίτι. Πρέπει να επενδύσετε αυτά τα χρήματα πίσω στην επιχείρηση και στις πηγές παραγωγής δυνητικών πελατών.

* Φορολογείστε διαφορετικά. Αυτό είναι καλό, ως επί το πλείστον.

* Κανείς δεν θα είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι δεν θα αποτύχεις. Είναι στο χέρι σας να ξεκινήσετε τη δουλειά στις 9 το πρωί.

* Τα Σαββατοκύριακα έγιναν για τις συναλλαγές ακινήτων.

Εν ολίγοις, το να είσαι μεσίτης σημαίνει όρεξη για δουλειά και διαθεσιμότητα. Και όσο πιο πολύ εργάζεστε τόσο πιο πολλά χρήματα θα έχετε. Νόμος».

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.