Το Μυστικό Για να Μη σε Εγκαταλείψουν Ποτέ οι Πελάτες σου
/
/
Το Μυστικό Για να Μη σε Εγκαταλείψουν Ποτέ οι Πελάτες σου

Το Μυστικό Για να Μη σε Εγκαταλείψουν Ποτέ οι Πελάτες σου

Στην RE/MAX Today, βλέπουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την συναλλαγή τους όχι απλά ως πελάτες, αλλά ως μόνιμους συνεργάτες στον τομέα των ακινήτων. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός πελάτη που συνεργάστηκες μια φορά και ενός πελάτη που είναι για να συνεργάζεσαι για πάντα. Αυτή η διαφορά δεν είναι μόνο στη λεκτική διατύπωση, αλλά αντικατοπτρίζει μια ουσιαστική αλλαγή στην νοοτροπία και τη συμπεριφορά μας απέναντί του.

Πώς να δημιουργείς πελάτες για πάντα

Όταν σκέφτεσαι τους πελάτες σου ως “για πάντα” πελάτες, αρχίζεις να αντιμετωπίζεις κάθε άτομο ως έναν διαρκή συνεργάτη στην ακίνητη περιουσία. Αυτό σημαίνει να προσφέρεις το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσίας και προσοχής σε κάθε άνθρωπο που συναντάς, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται να πραγματοποιήσεις μια συναλλαγή μαζί του ή όχι.

Σκέψου τους πελάτες σου όχι μόνο ως αγοραστές ή πωλητές ακινήτων, αλλά ως ανθρώπους με τους οποίους έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα  βαθύ και σημαντικό δεσμά. Γίνε ο φίλος τους, ο έμπιστος σύμβουλος και ο ειδικός που μπορούν πάντα να στηρίζονται σε σένα. Ανάλαβε διάφορους ρόλους στη ζωή τους, από φίλος και lifestyle coach μέχρι community leader και σύμβουλο διαχείρισης περιουσίας.

Κάθε φορά που συναντάς κάποιον, είτε για πρώτη φορά είτε όχι, ρώτα τον αν υπάρχει κάτι που μπορείς να του βοηθήσεις, ακόμη και αν δεν σχετίζεται με τα ακίνητα. Με αυτόν τον τρόπο, ξεπερνάς τον συμβατικό ρόλο του συμβούλου ακινήτων και γίνεσαι ένας αξιόπιστος, πολυδιάστατος συνεργάτης στη ζωή τους.

Κάνε τη σχέση σου με κάθε πελάτη μια σχέση για πάντα. Αυτός είναι ο τρόπος για να δημιουργήσεις πελάτες που δεν θα σε εγκαταλείψουν ποτέ, αλλά θα συνεχίσουν να σε εμπιστεύονται και να σε συστήνουν σε άλλους, φέρνοντας σταθερή ανάπτυξη και επιτυχία στην καριέρα σου ως μεσίτη.

Ερωτήσεις που ίσως έχεις

Πώς μπορεί να με βοηθήσει η RE/MAX Today να δημιουργήσω διαρκείς σχέσεις με τους πελάτες μου;

Στη RE/MAX Today, σου παρέχουμε εξατομικευμένες στρατηγικές και συμβουλές για να βελτιώσεις την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη με τους πελάτες σου. Μέσω σεμιναρίων, προσωπικής καθοδήγησης και πρόσβασης σε προηγμένα εργαλεία marketing, σε βοηθάμε να δημιουργήσεις σχέσεις που διαρκούν μια ζωή.

Ποιες είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί η RE/MAX Today για να προσεγγίσει “για πάντα” πελάτες;

Στη RE/MAX Today, εφαρμόζουμε μια σειρά από καινοτόμες τεχνικές, όπως την προσωπική επικοινωνία μετά την πώληση, τη δημιουργία ενημερωτικών εκδηλώσεων και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην εμπειρία του πελάτη.

Με ποιο τρόπο η RE/MAX Today ενθαρρύνει τη δημιουργία διαρκών σχέσεων με τους πελάτες μου;

Στη RE/MAX Today, ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να υιοθετήσουν μια προσέγγιση βασισμένη στην αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη σχέσεων, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές, στηρίζοντας τους πελάτες σου σε κάθε βήμα και δημιουργώντας ένα δίκτυο εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Άρχισε τώρα να βλέπεις κάθε πελάτη ως μια ευκαιρία για διαρκή συνεργασία και αφήσε τους να γνωρίζουν ότι η σχέση που ξεκινάς μαζί τους είναι μόνο η αρχή μιας δια βίου σχέσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα αναδείξεις τον εαυτό σου όχι μόνο ως κτηματομεσίτη αλλά και ως έναν αξιόπιστο σύμβουλο στην κοινότητα και στις ζωές των ανθρώπων.

Θέλεις  να χτίσεις μια καριέρα που να απολαμβάνεις τα κέρδη των κόπων σου για πάντα; 

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα στο τηλέφωνο 2314 311 535 ή συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί.

 

    Share this post

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.