Τριανταφύλλου Μαρία

/
Τριανταφύλλου Μαρία

Τριανταφύλλου Μαρία
Agents

Τηλέφωνο: +30 6976508032
E-mail: m.triantafillou@remax-today.gr

         

Ονομάζομαι Μάρα Τριανταφύλλου, ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο του real estate, ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας.

Μετά από μια επιτυχημένη τετραετή πορεία σε έναν από τους πιο απαιτητικούς κλάδους της αγοράς, των ασφαλειών ζωής και περιουσίας, αποφάσισα να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει, για να ακολουθήσω το πάθος μου. Να βοηθώ δηλαδή ανθρώπους να αποκτούν ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής τους που είναι το σπίτι τους.

Οι κύριες πηγές έμπνευσης μου είναι το θέατρο, ενισχύοντας μου την αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό, η ανάγνωση βιβλίων ψυχολογίας και τα ταξίδια. Έχοντας αγάπη για την περιπέτεια, τη θάλασσα και τη φύση, ασχολούμαι με την κωπηλασία, την αναρρίχηση και τις πεζοπορίες στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδος.

Είμαι αρκετά κοινωνική, μου αρέσει να δουλεύω ομαδικά και πιστεύω στη δύναμη της συνεργασίας. Φιλοδοξώ να είμαι εκεί για τους ανθρώπους που με χρειάζονται και να κατακτώ νέους στόχους και προκλήσεις, διατηρώντας την αισιοδοξία μου.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.