Παπαδοπούλου Μένη

/
Παπαδοπούλου Μένη

Παπαδοπούλου Μένη
Operation Manager

Τηλέφωνο: +30 6980074065
E-mail: admin@remax-today.gr

         

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Μένη και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητασήμερα περιλαμβάνει ρόλους όπως του Management, του Training και του Recruiting στηνRE/MAX Today. Έχω εκτενή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς και στον τομέα του HR. Έχω σπουδάσει στο τμήμα Δομικών Έργων και επίσης είμαι κάτοχος αδείας στον τομέα του Healthcareκαι του Team Leading.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως Υπεύθυνη Τελικού Ελέγχου στον τομέα των δανείων στην Nationwide Building Society στο Bournemouth του Ηνωμένου Βασίλειου, ως Manager προσωπικού στο Suncliff Hotel του ομίλου Oceana Hotels και στο George Tapps Pub του ομίλου Stonegate, καθώς και ως Health Care Assistant στην Health Care Assistant Staff 2000.Επίσης έχω πολυετή εμπειρία σε κατασκευαστικές εταιρείες στην Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, είχα την ευκαιρία να σκηνοθετήσω  ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις.Το θέατρο είναι για μένα μια πηγή έμπνευσης και εκφραστικότητας. Η μαγεία της σκηνής και η δυνατότητα να εξερευνήσεις νέους ρόλους και χαρακτήρες με κερδίζει κάθε φορά. Στον προσωπικό μου χρόνο αφοσιώνομαι στο διάβασμα και τη μαγειρική.

Τέλος η οικογένεια και οι φίλουι μου είναι αυτοί που με στηρίζουν και με εμπνέουν σε κάθε επαγγελματική πρόκληση. Η στήριξή τους είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε επιτυχία που έχω στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.