Γιώργος Παπαδόπουλος

/
Γιώργος Παπαδόπουλος

Γιώργος Παπαδόπουλος
Agents

Τηλέφωνο: +30 6955480104
E-mail: g.papadopoulos@remax-today.gr

         

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Αθήνα. Είμαι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και έχω υπηρετήσει σε διοικητικές θέσεις στο Στρατό Ξηράς, στο όπλο των ΤΘ στην Ελληνική Επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό σε επιτελικές θέσεις, επί 25 συναπτά έτη. Μετά την αποστρατεία μου απασχολήθηκα επί 2 χρόνια στο κλάδο ασφαλειών, τομέα υγείας και οχημάτων.

Επί 5 χρόνια είμαι ενεργό μέλος, γενικός γραμματέας, στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Αθλητικού Ομίλου Καρδίας, το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια, βρισκόμενο στην ανώτατη Α1 ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΜακεδονίας αλλά και για 2 χρόνια στην Γ΄Εθνική κατηγορία, προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και του φιλάθλου πνεύματος,όπως και τον εθελοντισμό.

Τους τελευταίους 15 μήνες ασχολούμαι ενεργά στο κλάδο του realestate, απασχόληση η οποία ταιριάζει στα στοιχεία χαρακτήρα μου, τα οποία ταυτίζονται με τα στοιχεία που προσδιορίζουν έναν καλό σύμβουλο ακινήτων, δηλαδή η ακεραιότητα, ηθική, αξιοπιστία και ειλικρίνεια.Το τελευταίο έτος επίσης, ασχολούμαι και με προσωπικές επενδύσεις (αγορά και ενοικίαση) σε τουριστικά καταλύματα στην Χαλκιδική, η οποία τείνει να γίνει και περιοχή ενδιαφέροντος στο realestate.

Τέλος, είμαι παντρεμένος και έχω 4 παιδιά, 2 φοιτητές και 2 μαθητές Λυκείου ενώ η σύζυγός μου εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.