Νίκος Κασάπης

/
Νίκος Κασάπης

Νίκος Κασάπης
Broker

Τηλέφωνο: +30 6934900265
E-mail: n.kassapis@remax-today.gr

         

Ονομάζομαι Νίκος Κασάπης και είμαι ο Broker της REMAX Today στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Έχοντας αποκτήσει πλούσια επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς, αναζήτησα μια θέση που θα μου επέτρεπε να αξιοποιήσω τις ικανότητές μου στις πωλήσεις και στην οικονομική διαχείριση με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Η θέση του Διευθυντή στην εταιρία ακινήτωνREMAX Today Καλαμαριά, που διατηρώ, μου προσφέρει την ευκαιρία να διαχειρίζομαι με επιτυχία μεγάλους στόχους και να βρίσκω νέους συνεργάτες. Οι δεξιότητες μου στην οργάνωση, την εκπαίδευση και την επίβλεψη των στόχων, έχουν αποδειχθεί ικανές για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

Στο παρελθόν έχω υπάρξει Διαχειριστής Υποκαταστήματος σε εταιρεία προϊόντων ζύμης κατεψυγμένων, Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία πλαστικών εξαρτημάτων ΕΠΕ, Διευθύνων Σύμβουλος στη Δομική Μακεδονίας, Διευθυντής πωλήσεων στην Πετζετάκις Β. Ελλάδος ΑΕΒΕ και Διευθυντής πωλήσεων στον Όμιλο Πλαστικών Μακεδονία ΑΕ.

Η διαρκής μου επιμόρφωση σε θέματα στρατηγικής και μάρκετινγκ έχει ενισχύσει την ικανότητά μου να λαμβάνω στρατηγικές αποφάσεις. Σε όλες αυτές τις θέσεις, η δυναμική μου φύση και η επιδεξιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις, αποτελούν θεμέλιο για την επιτυχία μου.

Εκτός από την επαγγελματική πορεία μου, υπάρχουν και άλλες πτυχές της ζωής μου που με καθορίζουν ως άνθρωπο. Έχω μια παθιασμένη αγάπη για τις μηχανές, την ιστιοπλοΐα και το τένις  και η τεχνολογία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Το μυαλό μου λειτουργεί όπως ένας κινητήρας που πάντα αναζητά τρόπους για να καινοτομεί και να βελτιώνει τα πράγματα.

Επίσης απολαμβάνω το καλό φαγητό και είμαι πάντα ανοιχτός σε νέες γευστικές εμπειρίες. Μαγειρεύω με πάθος και αγαπώ να δοκιμάζω νέες συνταγές και γεύσεις. Τα ταξίδια είναι επίσης ένας τρόπος να εμπνέομαι όπου ανακαλύπτω νέες πολιτισμικές πραγματικότητες. Τα ταξίδια μου έχουν διευρύνει τον ορίζοντάκαι με έχουν βοηθήσει να κατανοώ τον κόσμο καλύτερα.

Τέλος, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου αποτελούν τον πυρήνα της ζωής μου. Η στήριξή τους αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα της ευτυχίας μου. Η χρόνια φιλία και οι στιγμές που περνάω με αγαπημένα πρόσωπα είναι ανεκτίμητες και με γεμίζουν θετική ενέργεια και χαρά.

Συνεντεύξεις & Άρθρα Γνώμης:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.