Μιχάλης Αράπης

/
Μιχάλης Αράπης

Μιχάλης Αράπης
Agents

Τηλέφωνο: +30 6945904944
E-mail: m.arapis@remax-today.gr

         

Ονομάζομαι Αράπης Μιχαήλ. Επί τριάντα χρόνια αφοσιώθηκα στον χώρο των πωλήσεων, αποκτώντας εκτενή γνώση της αγοράς, στην ανάλυση αυτής. Επιπλέον, απέκτησα ιδαίτερη εμπειρία στη διοίκηση και την οργάνωση ομάδων πωλήσεων, καθώς και στον έλεγχο των επιδόσεων τους.

Με την πάροδο των ετών κατάφερα να αναπτύξω τις δεξιότητες του σχεδιασμού και υλοποίησης στρατηγικών για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, της διοίκησης και οργάνωσης ομάδων πωλήσεων, της ανάλυσης της αγοράς και του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Τα τελευταία χρόνια επικεντρώθηκα στον τομέα των μεσιτειών ακινήτων. Ανέλαβα την αξιολόγηση, προώθηση και επιτυχή ολοκλήρωση συναλλαγών ακινήτων για επιχειρηματικούς ομίλους και ιδιώτες.

Εκτός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, ασχολούμαι ενεργά με διάφορες δραστηριότητες που ενισχύουν τις δεξιότητές μου και την ευρύτερη αντίληψή μου για τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Στον ελεύθερό μου χρόνο, απολαμβάνω την ανάγνωση επιχειρηματικών βιβλίων και παρακολουθώ επιχειρηματικά webinars και σεμινάρια. Επίσης, συμμετέχω ενεργά σε κοινότητες επαγγελματιών για να διευρύνω το δίκτυό μου και να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των επιχειρήσεων.

Τέλος, η ενασχόλησή μου με την ιστιοπλοΐα είναι από τις δραστηριότητες οι οποίες μου προσφέρουν ψυχική αναζωογόνηση.

Στόχος μου είναι να συνεχίσω να εξελίσσομαι επαγγελματικά και να συμβάλλω στην επιτυχία των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζομαι.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.