Κώστας Καραπατής

/
Κώστας Καραπατής

Κώστας Καραπατής
Agents

Τηλέφωνο: +30 6974778989
E-mail: k.karapatis@remax-today.gr

         

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Καραπατής, γεννήθηκα το αρκετά μακρινό 1969 σε ένα μικρό Βαυαρικό χωριό. Σε ηλικία 7 ετών αποφάσισα ότι τα lederhosen δεν μου ταιριάζουν και επέστρεψα στην πατρώα γη και στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσα.

Σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκα στις τάξεις του ΕΣ όπου απέκτησα την ειδικότητα του τεχνικού τηλεπικοινωνιών. Στην 26ετή καριέρα μου υπηρέτησα σε ιδιαίτερα απαιτητικές θέσεις εντός και εκτός Ελλάδος οι οποίες -μέσω της επαφής με ανθρώπους διαφορετικών backround- με βοήθησαν να διαμορφώσω ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλα τα θέματα, ειδικά σε αυτά που αφορούν την επικοινωνία και την διαχείριση των πελατών.

Αυτή η προσέγγιση μου είναι ο θεμέλιος λίθος της διαδραστικότητας μου με τους πελάτες και η διαρκής προσπάθεια μου συνίσταται στο να “μπαίνω στα παπούτσια τους” ώστε να τους εξυπηρετώ με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Είμαι παντρεμένος με έναν γιό φοιτητή πλέον του ΠΑΜΑΚ και τον σχετικά περιορισμένο ελεύθερο μου χρόνο τον αφιερώνω σε δραστηριότητες με την οικογένεια μου. Λατρεύουμε οικογενειακώς τα ταξίδια και πάντα προγραμματίζουμε το επόμενο στην πτήση επιστροφής.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.