Γίνε συνεργάτης μας

/
Γίνε συνεργάτης μας

Αναζητούμε δυναμικούς ανθρώπους να ενταχθούν στην ομάδα μας!

Είσαι ένας από αυτούς? Ανακάλυψέ το παρακάτω….

Το αναπτυξιακό πλάνο της RE/MAX Today για το 2023 περιλαμβάνει και την ένταξη στην ομάδα μας τουλάχιστον 2 -4 ανθρώπων με διάθεση να κερδίσουν!

Είμαστε μια ομάδα που βοηθά καθημερινά τους ανθρώπους να πάρουν συνειδητοποιημένες και ωφέλιμες αποφάσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία τους.

Θέλουμε ανθρώπους με πάθος, εστιασμένους στα αποτελέσματα, ομαδικούς παίκτες με υψηλές προσδοκίες και οράματα.

Αν είσαι καλός θα κερδίζεις 20,000€ – 30,000€ ετησίως. Ο εξαιρετικός κερδίζει έως και 50,000€ το χρόνο, και παράλληλα μαθαίνει να στοχεύει ακόμη υψηλότερα.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ:
1. Να είσαι έξυπνος. Η πώληση είναι παιχνίδι στρατηγικής.
2. Να αγαπάς την επιτυχία και να καλλιεργείς την αριστεία. Να νιώθεις και να είσαι νικητής!
3. Να πρεσβεύεις την ακεραιότητα. Να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια και να αρνηθείς αν κάτι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πελάτη και της ομάδας σου.
4. Να είσαι εξωστρεφής. Να σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους, να δημιουργείς αίσθημα εμπιστοσύνης στους γύρω σου. Αν είσαι πιεστικός χαρακτήρας τότε ΔΕΝ είσαι κατάλληλος για την ομάδα μας.
5. Να είσαι θετικός άνθρωπος.
6. Να είσαι έτοιμος να δεσμευτείς. Αν ψάχνεις για μια θέση ημιαπασχόλησης τότε ΔΕΝ είσαι αυτός που αναζητούμε.
7. Να σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους και να δουλεύεις μαζί τους.
8. Να θέλεις να μάθεις. Αν η νοοτροπία σου είναι ‘εγώ το κάνω καλύτερα’, ‘εγώ τα ξέρω όλα’ ή πιστεύεις πως έχεις τον δικό σου τρόπο τότε ΔΕΝ κάνεις για εμάς.
9. Να είσαι μεθοδικός. Αν δεν σου αρέσει ο προγραμματισμός, η στοχοθεσία, η ρουτίνα και οι αριθμοί τότε αυτή η θέση ΔΕΝ είναι για σένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ:
1. Μπορείς να δουλέψεις από οπουδήποτε, αρκεί να έχεις τηλέφωνο, internet, laptop και μεταφορικό μέσο. Δεν είναι μια δουλεία γραφείου, αλλά πάντα υπάρχει μια θέση για σένα στο γραφείο.
2. Είναι μια δουλειά που αμείβεσαι με ποσοστά, δεν υπάρχει σταθερός μισθός.
3. Σου παρέχουμε όλη την εκπαίδευση που χρειάζεσαι, και ακόμη περισσότερη, για να ενταχθείς σωστά και γρήγορα στην αγορά του real estate.
4. Σε υποστηρίζουμε σε κάθε σου βήμα και σε κάθε σου απόφαση. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, μέλη της ομάδας μας, είναι δίπλα σου για να επιλύσετε μαζί όποιο θέμα ανακύψει στον πελάτη σου.
5. Κατά την περίοδο της πρώτης εκπαίδευσης εντάσσεσαι σε μια ήδη έμπειρη ομάδα, για να είναι η προσαρμογή σου πιο ομαλή.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ:
Για να ολοκληρώσεις την αίτηση σου θέλουμε από σένα,
1. Να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα της σελίδας.
2. Να δημιουργήσεις ένα video 1-2 λεπτών όπου θα μας πεις με λίγα λόγια γιατί είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα μας! (ανέβασε το video σου στο YouTube ή στο Vimeo και κράτησε το link)
3. Να μας στείλεις το βιογραφικό σου και το link του video σου στο hr@remax-today.gr

Αν έχεις κάποια ερώτηση μπορείς να καλέσεις στο 2311825045 ή να στείλεις email στο hr@remax-today.gr.

Η ομάδα της RE/MAX Today ανυπομονεί να σε γνωρίσει!

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.